Om

Ulf Bodin

Ulf Bodin. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Jag tar ibland ett kort och skriver en text som dyker upp här. Jag heter Ulf och är gift med Ann-Sofie och vi har en son som heter Martin. Jag har varit bodwigg på nätet sedan 1995. Allt som oftast arbetar jag med det digitala kulturarvet.  Just nu arbetar jag på Historiska museet i Stockholm. Jag tycker om vin, mat, öl, kaffe, film och fotografering. Se även min fotoblogg!

Facebook | Panoramio | Flickr | TwitterLinkedIn | Spaces | Fotoblogg

Historiska museet | Digitala museer

bodwigg [at] hotmail dot com

Annonser

4 Responses to “Om”

 1. 1 Irene

  Hej… såg dina fotos i Panoramio och blev nyfiken på din blog, kulturhistoria och naturen är saker som intresserar mig jättemycket, egentligen borde jag ha en del av min kultur också med men måste inse jag är nog svenskare än vad jag egentligen är för jag är född i Tyskland men bor nu sen 34 år i Sverige, efter så många år mitt hemland nu. ska fortsätta läsa lite av dina blog, önskar dig en trevlig helg, hälsningar från Jönköping ( såg för en vecka sen vad man hittade vid utgrävningar på Smedjegatan, det är helt fantastiskt) , Irene

 2. 2 Mica

  Måste bara fråga om det är jag som tagit det svartvita fotot från grävningen på OM -sidan? Jag har samma foto i min pärm ju!
  Minns du min Minolta x300? Kan det vara den?
  Den kameran blev iallafall kvar i sydamerika, jag donerade den till en mindre bemedlad snickare som blev överlycklig, när jag flyttade hem till Sverige.

  • Nix, om du inte är Mikael N på länsmuseet. Jag tror att han tog denna bild en sommardag 1990, men det kan också vara Susanne H som tog bilden. Jag kommer faktiskt inte ihåg. Läs mer om grävningen här.

   Om du är Mickan (vilket jag förmodar) så blir jag nyfiken. Berätta mer om din bild. Inte umgicks väl vi 1990 och du var väl inte och hälsade på i Nästa, Kärda, eller?

   • 4 Mica

    Nä, jag var inte där då… men kanske har jag fått bilden av Pernilla F… eller så är bilden himlans lik en bild som jag tog i Bålsta, det blev ju mest svartvitt då.
    Minnet sviker, haha! Skall se om jag kan leta fram bilden (har inte plockat upp allt ur källarförrådet ännu, jobbar ju hela dagarna…)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: