Ett liv i sus och dus

30Mar08

Jag lever i den bästa av världar. I lördags gick familjen på restaurant i natursköna omgivningar i Fyrislund i utkanten av Uppsala. Mariannes Grill och Kebab heter etablissemanget som ännu inte har fått någon stjärna i Guide Michelin. Maten är emellertid både närande, god och prisvärd och speciellt sonen, Martin, uppskattar matens rika karaktär och smakprofil. Här kan man även se och studera genuina arbetare från omkringliggande småindustrier. Ett riktigt lördagsnöje!

Ulf Bodin 2008
Panorama bestående av fyra stående bilder (Panasonic LX2, 28 mm, 1/500, F5,6, RAW).


4 Responses to “Ett liv i sus och dus”

  1. 1 Niklas S

    Tänk, en sån pittoresk oexploaterad förortsglesbygd så nära centrala Uppsala. Vad bra att du dokumenterar dessa platser. Om några år finns det här säkert inte kvar. Spännande med dessa ödsliga miljöer.

  2. 2 Ulf Bodin

    Så är det! Redan om två-tre år kommer den rena skylinen vara förstörd av fyra- och femvåningshus strax ovanför den bruna containern. Kraftledningar ska rivas och ersättas av bebyggelse som inkräktar på industriområdet.

  3. 3 hampus

    vad har de för öppet tider?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: